Bongiovi Marinara, Rajčatová omáčka na těstoviny se Zahradními bylinkami, 400 g

Kód: B645
79 Kč 70,54 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)
Můžeme doručit do:
25.4.2024
Možnosti doručení

Lákavá kombinace prvotřídních rajčat, bazalky, cibule a česneku se správným množstvím oregana a petrželky - americká interpretace italské klasiky. Hodí se ke gnocchi, jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bongiovi Marinara, Rajčatová omáčka na těstoviny se Zahradními bylinkami, 400 g

Lákavá kombinace prvotřídních rajčat, bazalky, cibule a česneku se správným množstvím oregana a petrželky - americká interpretace italské klasiky. Hodí se ke gnocchi, jako základ na pizzu nebo k dochucení guláše. Omáčku můžete zjemnit smetanou, ricottou nebo crème fraîche. Společnost Bongiovi si zakládá na prvotřídní kvalitě surovin a na tom nejlepším způsobu přípravy omáček. Proto v jejich omáčkách naleznete pouze ty nejkvalitnější rajčata restaurační kvality. Zároveň zde nenaleznete žádné umělé přísady, konzervanty ani přidanou vodu.

  • 100 let starý italský rodinný recept
  • Vysoká kvalita surovin
  • Vhodné pro vegetariány a vegany
  • Bez lepku
  • Bez umělých přísad a konzervantů
  • Bez přidané vody
  • Bez GMO složek
  • Velmi nízký obsah cukru ve srovnání s jinými omáčkami na trhu

baked parmesan zucchini crisps 1800 px

Tip na recept: PEČENÉ CUKETY "MARINARA"

Ingredience:

  • 1 "Bongiovi Marinara Sauce"
  • 1 cuketa
  • 1 sýr mozzarella
  • 1 sklenice malých feferonek nebo česneku

Postup přípravy:

Cuketu nakrájejte na plátky a pečte v troubě při 180 stupních 8 - 10 minut. Pokud ji máte rádi křupavou, tak o něco déle.

Cukety poté potřete omáčkou "Bongiovi Marinara". Přidejte feferonky nebo česnek a posypte nakrájenou nebo nastrouhanou mozzarellou. Vše opět 3 minuty zapečte.

Návrh k podávání:

Podávejte s rýží nebo těstovinami dle vlastní chuti.

Složení:

Rajčata 91%, cibule 3%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, česnek 0,5%, bazalka, sůl, petržel, oregano 0,07%.

Všechny ingredience pocházejí ze Sicílie.

Může obsahovat stopy celeru, mléka, ryb, měkkýšů a ořechů.

Výživové hodnoty na 100 g:

Energetická hodnota 260 kJ / 62 kcal 3%*
Tuky 2,7 g 4%*
z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g 2%*
Sacharidy 7,3 g 3%*
z toho cukry 6 g 7%*
Bílkoviny 1,7 g 3%*
Sůl 1,13 g 19%*
* referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ/2 000 kcal)

O značce:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.

Skladování:

Skladujte na suchém a chladném místě.

Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.

Země původu: Itálie

Obsah: 400 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky
Hmotnost: 0.6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

bongiovi-logoBongiovi Sauces je rodinný podnik, který vyrábí omáčky na těstoviny podle tajného receptu předávaného z generace na generaci. Recept pochází ze Sciacca na Sicílii a předává se po tři generace v rodině Bongiovi. V současnosti je držitelem tajného rodinného receptu John Bongiovi, otec rockové hvězdy Jona Bon Joviho. Značku založili v roce 2011 John a jeho synové Matt a Anthony, kteří se rozhodli stáčet omáčku do lahví poté, co je k tomu vybídli přátelé a známé osobnosti. Omáčka se vyrábí pouze z těch nejlepších surovin, včetně rajčat restaurační kvality, a vaří se několik hodin, aby se z ní odpařilo co největší množství vody a dosáhlo se dokonalé konzistence.

Rodina Bongiovi se prostřednictvím svých lahodných omáček snaží se zákazníky sdílet svou tradici a vzpomínky na setkávání u stolu. Aby byla zajištěna kvalita výrobku, používají se pouze ty nejlepší suroviny a omáčky se vyrábějí tradičním postupem. Závazek rodiny Bongiovi ke kvalitě a jejich vášeň pro sdílení tradice a vzpomínek vyústily v omáčku, kterou si mnozí oblíbili a která si stále získává oblibu.

Vyrobeno v Itálii pro RAYL-Group, CH-4310 Rheinfelden