Mouky

Kokosová a mandlová mouka jsou dvě populární alternativy k tradičním obilným moukám, které jsou oblíbené zejména mezi lidmi sledujícími bezlepkovou, nízkokarbohydrátovou nebo paleo dietu. Tyto mouky nabízejí jedinečnou chuť a výživové benefity a jsou vhodné pro různé typy pečení a vaření.

3 položek celkem
NATIOS Mandlová mouka, Jádra mletá najemno, 1000 g
Tip
269 Kč

Mandlová mouka se vyrábí mletím loupaných a nepražených mandlí. Je velmi hutná a její chuť lze popsat jako jemnou a sladkou. Je ideální pro použití v bezlepkové či vegetariánské...

Kód: 3628
NATIOS Špaldová mouka, Jemně mletá, Světlá, 1000 g
109 Kč

Špaldová mouka se vyrábí z pšenice špaldy, disponuje jemnou oříškovou vůni a chutí a má krémovou barvu. Tento druh pšenice neprošel žádným typem šlechtění jako jiné obiloviny, a...

Kód: 5513
NATIOS Kokosová mouka, 1000 g
109 Kč

Kokosová mouka je jedinečnou alternativou pšeničné mouky. Je oblíbená mezi příznivci nízkosacharidové či bezlepkové diety. Ve srovnání s klasickou pšeničnou moukou obsahuje...

Kód: 5512

Kokosová mouka je vyrobena z odmaštěného a sušeného kokosového masa, což jí dává lehkou texturu a jemně sladkou chuť. Je vysoce bohatá na vlákninu a nízká na sacharidy, což ji činí vhodnou pro ty, kdo se snaží omezit příjem cukru. Kokosová mouka je také výborným zdrojem bílkovin a zdravých tuků.

Mandlová mouka, vyrobená z mletých blanšírovaných mandlí, je oblíbená pro svou bohatou ořechovou chuť a vláčnost. Je bohatá na vitamín E, hořčík a zdravé mononenasycené tuky, a má nižší obsah sacharidů než běžná mouka. Mandlová mouka je výborná pro pečení, jako jsou koláče, sušenky a chleba, stejně jako pro zahušťování omáček a jako náhrada za strouhanku.

Obě tyto mouky jsou skvělou alternativou pro ty, kteří hledají zdravější varianty ve svém kuchyňském repertoáru, a jsou skvělým způsobem, jak přidat více výživy do vašich jídel.